Geluiddichte glasplaten

blog-image

Zoals je misschien al weet, gebruiken we veel glascomponenten in onze modellen en projecten. Glas is een eigentijds materiaal dat past in elk denkbaar interieur, design en ruimte. Bovendien; glas voorziet elke ruimte van de nodige natuurlijke verlichting die het verdient. Dit is niet alleen voordelig voor de ruimte zelf, maar ook voor u, aangezien natuurlijke verlichting erg belangrijk is voor ons algehele welzijn en onze gezondheid.

De voordelen van geluidwerende glasplaten

De laatste decennia zijn dubbelzijdige ruiten enorm populair geworden. Vooral voor woningen in steden, maar ook voor bedrijfsgebouwen, omdat het externe geluiden in hoge mate weet te overstemmen. Tegenwoordig heeft de technologie ons hierin nog meer mogelijkheden gegeven, want glasruiten worden voortdurend getest en verbeterd op het gebied van akoestische demping. Als een bedrijf dat gespecialiseerd is in glas- en staalelementen, hadden we natuurlijk het gevoel dat we nooit achter konden blijven bij de huidige technologie. Dit is de reden dat wij nu producten aanbieden die gemaakt worden met gebruik van speciale geluiddempende glasplaten. Dit zorgt niet alleen voor een duurzame kwaliteit van ons product, maar zorgt ook voor een uitstekende akoestische isolatie voor elke denkbare ruimte.

Wat zijn de voordelen van geluidsabsorberend glas?

Bent u de trotse eigenaar van een bedrijfsruimte, dan kent u waarschijnlijk het belang van privacy en stilte. Vooral sinds open kantoorplattegronden een trend werden.

Samenwerken kan enorm gunstig zijn voor projecten en teaminspanningen, maar elk bedrijf heeft ook ruimtes nodig die stilte bieden en een rustige plek om te werken. Om het ‘open gevoel’ van een co-working space te behouden en tegelijkertijd meer privacy te bieden, zijn onze staal- en glasoplossingen in combinatie met geluidsabsorberend glas de perfecte oplossing. Op een elegante manier kunnen we toch de sfeer van een ruimte behouden en bieden we u tal van oplossingen voor privéhoeken en ruimtes om in alle rust te werken. Hetzelfde geldt voor particuliere woningen; je zou met ons product een woonkamer in tweeën kunnen splitsen en in stilte naast je kinderen kunnen werken. De droom van elke ouder!

Ideeën voor de toepassing van geluidswerend glas

Onze geluidwserende ruiten zijn toepasbaar in veel verschillende situaties. Naast kantoorgebouwen en woningen en appartementen kan onze oplossing het ook in veel andere situaties goed doen:

  • Vergaderzalen
  • Hotels en hotellobby's
  • Medische en veterinaire klinieken
  • Restaurants en bars
  • Als afscheiding in productieruimtes
  • Als afscheiding voor wachtkamers

ProSteel biedt professionele oplossingen voor moderne interieurinrichting

Wilt u uw bedrijfsruimte professionaliseren of uw woonruimte moderniseren, dan kunnen wij u veel oplossingen bieden op het gebied van akoestische demping. Onze geluidwerende ruiten zijn gemerkt met 44.2 / 16/6 Planiclear rw 42; RW 42 is de gewogen specifieke geluidsisolatiecoëfficiënt. Hierdoor leveren wij kwaliteit en kunnen wij u in elke ruimte een zeer hoge akoestische isolatie bieden. Als u meer wilt weten over onze diensten of een afspraak wilt maken, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Ons team helpt je graag verder.

Klanten en partners

Wij werken met de besten