Glas en staal in kantoorruimtes.

blog-image

Bent u de trotse eigenaar van een kantoorruimte, maar heeft u soms het gevoel dat deze niet aan de behoeften van het bedrijf voldoet?
Veel ondernemers worstelen met de organisatie van de werkplek. Naarmate uw bedrijf groeit, zult u meer werknemers moeten aannemen en dit betekent automatisch het opruimen van kantoorruimte. Maar wat gebeurt er als je niet veel ruimte hebt? Moeten er toch scheidingen worden gecreëerd waar mensen in rust kunnen werken? Dan zijn onze glazen en stalen wanden misschien wel de perfecte oplossing voor jou. Kantoorruimtes met veel aparte kamers en afdelingen behoren tot het verleden, aangezien open plattegronden het voor uw team veel gemakkelijker maken om de inspanningen te maximaliseren en samen te werken aan projecten. Met glazen wanden kun je een ruimte indelen om privacy te creëren en tegelijkertijd genieten van de ruimtelijkheid van een hele kantoorverdieping. Lees verder voor meer informatie over glazen scheidingswanden en de mogelijke voordelen voor uw kantoor.

Glazen en stalen wanden om de werkplekorganisatie te verbeteren

If you are at the point where you feel your office space could be organized more efficiently, glass steel walls are probably your best option.
Als u denkt dat uw kantoorruimte efficiënter kan worden ingericht, zijn glazen stalen wanden waarschijnlijk uw beste optie.
You can utilize glass partitions to divide a space in multiple sectors, where individuals can work and at the same time meetings and conferences can be held.
Met glazen wanden kunt u een ruimte opdelen in meerdere sectoren, waar men kan werken en tegelijkertijd vergaderen en samen komen.
Glass will provide your office space with an abundance of light, whilst at the same time providing acoustic insulation and privacy.
Glas zorgt voor veel licht in uw kantoorruimte en zorgt tegelijkertijd voor akoestische isolatie en privacy.

Enkele bewezen voordelen van glazen wanden voor uw kantoorruimte:

Met glazen en stalen wanden maximaliseer je de hoeveelheid natuurlijk licht in elke ruimte, waardoor de behoefte aan kunstlicht sterk vermindert. Dit leidt uiteraard niet alleen tot gezondere werknemers, maar ook tot een lagere elektriciteitsrekening.

Glazen scheidingswanden verbeteren de samenwerking en communicatie tussen werknemers, omdat het veel gemakkelijker is om elkaar te zien en te bereiken. Glazen wanden hebben een verfijnde en strakke uitstraling, wat het interieur van uw kantoorruimte enorm zal verbeteren. Het zal uw bedrijf er moderner en vooruitstrevender uit laten zien, wat zeker een pluspunt is als u vaak klanten op kantoor ontvangt.

Glazen wanden zijn perfect om de akoestiek in elke ruimte te reguleren. Dit resulteert in minder storende geluiden en lawaai, meer privacy en dus; veel hogere productiviteit.

Niet minder belangrijk: glazen wanden zijn substantieel goedkoper dan conventionele wanden. Het is ook een veel flexibelere manier om je kantoorruimte in te delen, aangezien er veel oplossingen mogelijk zijn waarmee je de kantoorindeling kunt veranderen wanneer je maar wilt.

Glas is ook heel gemakkelijk te implementeren in een reeds bestaand interieur of decor, omdat het goed samengaat met elk denkbaar materiaal en meubelstuk. Wilt u informatie of advies over onze glas- en staalwanden, neem dan gerust contact op met Pro Steel. Wij kunnen alle mogelijkheden voor uw kantoorruimte bespreken en u voorzien van een duidelijke offerte.

Wil je zien hoe wij kantoorruimte in Amsterdam reorganiseren?
Bekijk GALERIJ of VIDEO

Klanten en partners

Wij werken met de besten