Staal voor je interieur: kant-en-klaar of op maat?

blog-image

Stalen en glazen elementen verwerkt in diverse soorten gebouwen en interieurs winnen snel aan populariteit. De afgelopen jaren zijn industriële en minimalistische ontwerpen volop in de markt gezet en je ziet duidelijk dat deze trend nog steeds doorzet. Het mooiste aan glas en staal is de enorme veelzijdigheid van verwerking in elk mogelijk interieur. Of u nu eigenaar bent van een loft, een historisch monument of een bedrijfsruimte: u kunt de inrichting van uw ruimte afwerken met een van onze vakkundig vervaardigde producten. De keuze voor een maatwerkoplossing of reeds bestaand ontwerp is tegenwoordig gemakkelijker te maken, aangezien onze oplossingen een breed scala aan mogelijkheden bieden voor uw gebouw. Onze ontwerpen zijn verkrijgbaar in meerdere maten, kleuren en extra opties die gemakkelijk aanpasbaar zijn voor elk afzonderlijk project. Lees verder voor enkele tips en informatie over onze glas- en staalproducten.

Onze oplossingen kunnen in elke wand worden ingebouwd

In onze winkel zie je dat we meerdere oplossingen bieden, variërend van enkele draaideuren tot grote dubbele deuren die goed passen in grote moderne ruimtes. De ontwerpen zijn flexibel genoeg om te worden ingebouwd in elk soort muur gemaakt van elk mogelijk materiaal. Door ons uitgebreide vakmanschap en ervaring on-the-job hebben we de nodige tools en oplossingen in huis om onze kant-en-klare oplossingen naadloos in te passen in elke woon- of werkruimte.

Enkele deur of dubbele deuren?

Als u een kleinere ruimte heeft die u wilt moderniseren, dan zijn onze enkele deuren perfect voor u. Deze deuren variëren in grootte tussen de 60 en 100 centimeter, waardoor installatie in zelfs de kleinste kamers mogelijk is. Als u in een grotere ruimte een element van staal en glas wilt plaatsen, of een grote ruimte wilt opdelen in meerdere kleinere ruimtes, helpen onze dubbele deuren u daarbij. De afmetingen van onze dubbele deuroplossingen variëren van 120 tot 360 centimeter.
Deze maten worden het meest gebruikt, maar u kunt natuurlijk contact met ons opnemen als u andere of specifieke afmetingen wenst.

U kunt kiezen uit scharnier-, schuif- en draaideuren

Naast de variatie in maten, kunnen we drie verschillende opties bieden met betrekking tot de manier waarop u de deuren kunt sluiten. Schuifdeuren zijn perfect voor kamers met een eigen badkamer, omdat het schuifmechanisme geen invloed heeft op de bruikbaarheid van de ruimte. U kunt ook direct naast de deuren meubels plaatsen. Draai- en klapdeuren zijn perfect voor grotere ruimtes en openingen die naar buiten leiden, aangezien deze ruimtes geen last hebben van het openen of sluiten van de deuren. De ontwerpen kunnen ook vergezeld gaan van vaste panelen.

Meer geïnteresseerd in een oplossing op maat?

Wilt u een maatwerkoplossing voor uw woon- of werkruimte, dan kunnen wij u ook veel interessante mogelijkheden bieden. Ons team van experts denkt graag met je mee om de meest vloeiende en natuurlijk ogende oplossing te creëren, zodat onze stalen en glazen elementen een dynamische en flexibele flow creëren in elk interieur. Dit resulteert in een geheel uniek eindproduct, dat het wachten zeker waard is. Als je vragen hebt of inspiratie nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder met al uw wensen en bezorgen u een duidelijke offerte.

Klanten en partners

Wij werken met de besten